29.06.13

-citāts nr-9

Tev nekad netiek dota vēlēšanās ,
 ja netiek dots arī spēks to piepildīt!!!!

Balle numur 2

Heijā.. šādos tempos es tais 5 ballēs izdancošos iekš vienas vasaras :)))))
Ja 10 gadu laikā es biju uz divām, tad nu jau mēneša laikā uz divām. :))) Dienā bija mietucei  izlaidums.. saņēma savu diplomu, bet vakarā tā uz ātro izlēmām atbraukt uz baļļuku.... ehh.. balle bij feina, jo varēja labi izdancoties, pēc sirds patikas.. man pat netraucēja mazuliet šķībā dziedāšana..
Un tā, otrā balle jau ir apmeklēta... punkts numur 83 pildās :)))    Sandra ♥

28.06.13

-citāti nr -6...7...8...

Padari sevi laimīgu, un pasaulē būs par vienu laimīgu cilvēku vairāk.









Blakus laimīgam cilvēkam visi kļūst laimīgāki.  


Laimīgi cilvēki tiecas cits pēc cita.

21.06.13

-citāts nr-5

Ceļo,
 un tu atradīsi 
ceļu pie sevis! 

-citāts nr-4


Ja nav laika, 

izslēdz televizoru. 

20.06.13

-citāts nr-3

"Spēks mūsos nerodas no tā, ka darām to, ko jau zinām un mākam.
 Tas rodas tad, kad jūs pārvarot sevi, darāt tās lietas, kas agrāk jums likās neiespējamas"



                                                                                                       /Seržs Žilardī "Colors of Life"/

16.06.13

IR!

Jāa... es par seniem laikiem sev nopirku kleitu... Nu labi... ne tik skaistu kā šai zīmējumā, bet tomēr  smuku :))) Nopirkās ļooti spontāni. Veikalā iegriezos ar draudzenēm vienkārši ejot garām. Ieraudzīju, iepatikās, uzmērīju, nopirku. Jāatzīstas, ka makā naudas nepietika un draudzene pat izlīdzēja... kaut neprasīju. Mājās kādu brīdi domāju par savu  it kā tai brīdī un dienā galīgi neplānoto pirkumu... Bet! pēc tam sapratu, ka esmu nopirkusi labu kleitu, kuru pēc visiem  likumiem var kombinēt  visādos veidos. Nu gadās tak tādi pirkumi reizēm :)))))

Jap,  punkts numur 98 ir izpildīts.

Sandra ♥

13.06.13

Jasmīnu smarža....

 Manā 101 lietas sarakstā numur viens ir-  
Apjaust un pierakstīt 101 lietu- kas man sniedz laimes sajūtu, iepriecina. 
 Tā noteikti ir jasmīnu smarža...  Tā liek pasmaidīt, tā liek tīt atmiņu filmu.. tā reibina, tā dod laimes sajūtu... 

Protams tā nav numur viens, bet tā noteikti ir svarīga. Kas tad ir numur viens un numur divi, par to citreiz... Kad es noķeršu to mirkli :))) 
Sandra♥

11.06.13

12 laimes maldi



1.     Mēs esam nākuši pasaulē, lai būtu laimīgi.
Faktu, ka Tu šeit esi, patiesi var uzskatīt par izcilu veiksmi – radīšanas brīdī tieši Tu uzvarēji aptuveni 300 000 miljonu konkurencē. Taču turpmākajā dzīvē mūs sagaida pa pilno notikumi – pozitīvi un negatīvi. Mēs esam dzimuši, lai meklētu – bet ne paturētu! Un neviens cilvēks nav nolādēts nepārtraukti būt laimīgs, jo tādējādi vispār pazaudētu spēju justies laimīgs.  

2.     Kāds cits nācis pasaulē, lai padarītu mūs laimīgus.

Romantiski maldi, no kuriem labāk tikt vaļā pēc iespējas ātrāk. Šādas gaidas var saindēt jebkuras attiecības – savukārt, ja būsi brīva no tām, pa īstam spēsi novērtēt cita dāvātos laimes mirkļus.

3.     Nauda nes laimi
Jā, kamēr apmierina pamatvajadzības, sniedz komfortu un drošību. Ir izpētīts, ka cilvēki jūtas daudz nomāktāki, sasniedzot labklājību, nekā pēc tās tiecoties. Par naudu var nopirkt zināmu laimes anturāžu, bet ne pašu sajūtu.

4.     Lietas dara laimīgu
Komforta loma mūsdienās ir krietni pārspīlēta, un patēriņš kļuvis par laimes aizvietotāju. Patiesībā mēs pērkam lietas, kas nav vajadzīgas, par naudu, kuras mums patiesībā nav, lai atstātu iespaidu uz cilvēkiem, kuriem tas ir gluži vienaldzīgi.

5.     Slavenības ir laimīgas
Popularitātes smagā nasta, pakaļ auļojoši paparaci un bailes kādu dienu vairs neatrast savu vārdu Top 10, 50, 100 sarakstos, bieži padara viņus ekstrēmi nelaimīgus. Ir patīkami, ja Tevi pamana, nevis izķidā un apēd bez sāls brokastīs.

6.     Skaistie ir laimīgi
Pasaulē augošais prieprasījums pēc plastiskajām operācijām liecina, ka šis mīts ir viens no spēcīgākajiem. Jā, skaistums ir dabas dots bonuss, kas savā plaukumā dzīvi dara tīkamāku, ļauj peldēties citu simpātiskās un romantiskās jūtās. Pētījumos aptaujāto sieviešu pēc 45 daudz nelaimīgākas un ar zemāku pašnovērtējumu ir tieši kādreizējās žilbinošās skaistules, kamēr pelēkās peles jūtas daudz harmoniskākas un laimīgākas.

7.     Laime ir būt jaunam
Jaunība lielākajai daļai nebūt nav nekāds sārtais rožu lauks, bet mokoši sevis meklējumi, cīņa ar kompleksiem, depresīvām izjūtām un neveiksmīgām attiecībām. Pierādīts tieši pretējais – laimes sajūta pieaug pēc 50.

8.     Laimīgs, kas vesels
Tiesa gan – tāds viņš šķiet lielākoties tam, kurš slims, bet ne pašam. Retais no veselajiem to apzinās un novērtē kā fundamentālu laimi un paspējis jau atrast 100 iemeslu, lai justos nelaimīgs.

9.     Laime ir mīlēt
Ja vien tā ir abpusēja un patiesa mīlestība. Jūtas bez atbildes nes lielas ciešanas. Daudzi mēs arī iemīlēties pašā sajūtā, ekstāzē, kamēr mīlas objektam ir sekundāra loma. Mīlestībai ir mainīga seja un dzīve rāda: kopā paliek tie, kas spēj būt gan mīļotie, gan patiesi draugi.

10.  Laimīgs, kas precējies
Mīts, ko katrai meitenei joprojām iedveš pasakas par Pelnrušķīti, Ērkšķrozīti un Sniegbaltīti. Esi skaista un jauka, tad kādu dienu atjās daiļais princis un vienā rāvienā padarīs Tevi laimīgu. Kā? Apprecot! Taču šajā vietā pasaka beidzas – un “viņi dzīvoja ilgi un laimīgi” vietā nāk vilšanās un ciešanas.

11.  Jāatrod ābola otra pusīte
Ko cilvēcei devusi gadsimtu gaitā šī pārprastā bībeliskā ideja? Vienas vienīgas vilšanās, drāmas un nelaimes. Un visi kā viens izdara secinājumu – ka tā pusīte nav īstā, nevis meklē vainu sevī. Turklāt vai nešķiet samērā neprātīgi, ka otrā pusīte jāatrod starp 6 miljardiem cilvēku?

12.  Laime ir virsotnē
Daudziem laime asociējas ar neticamām uzvarām, zvaigžņu stundu, līdera lomu. Taču tas ir tikai mirklis, kuram seko jautājums – kā šo statusu saglabāt vai kā atgriezties ikdienā? 
/Iveta Ozola/

09.06.13

Uz balli...

Vakar ieslēdz skaitītāju, vakar biju uz balli.

Ballē bija Madonas pilsētas svētku pasākumu ietvaros. Un līdz ar to viss no tā izrietošais :)) balle bez maksas.. un tāpēc tāda nu tāda.... mazliet bez kvalitātes.. nu mazuliet arī no mūziķu puses (skaņa bij brīžiem ne ausīm)  bet vispār- kārtīgs jauniešu dzeršanas pasākums... BET- uz to visu pieverot acis.. bij Nu normāli.... un secināju, ka gribētos uz kārtīgu foršu balli.

Līdz ar to, punkts numur 83 ir iekustināts ;) viens baļļuks apmeklēts :))

Sandra♥

08.06.13

-aiziet-

Šodien ieslēdzu skaitītāju savam 101 lietai 1001 dienā. Nezinu cik nu precīzi sanāca man saskaitīt, bet ...
08.06.2013-05.03.2016.

Uz šo brīdi vēl trūkst pāris punktu, bet gan jau tuvākajās dienās tie tiks pierakstīti.

Aaaaiziet.....

Sandra♥