21.02.11

Heisā-

hopsā...
 Tik sen te neesmu ieskatījusies ka gandrīz parole bij piemirsusies :( tā gan nevar :)))) apsolos sev un pat 10 sekotājiem, ka es labošos... ;)

It kā jau nav te manā sarakstā neviena punkta, kur es būtu plānojusi laiku sev.. sevi iekšēji mainīt.. ( ārēji gan) ...un pat ne mainīt... nezinu kā to pareizi pateikt... sevi pilnveidot.. oi... traki muļķīgi skan........ nav man šobrīd pareizās domas noformulēšanai  ;))) Bet padomājot- vai tad šis lietas- 101 lieta 1001 dienā nav mūsu katra laimei?? man šis sarakstiņš ir manai un manējo laimei :)) 

  Jau kādu laiciņu mana lasāmlapa ir arī Ineses Prisjolkovas "Pavasara studija" tā tiešām ir superīga lasāmviela...  un jau 2 mēnešus mana lasāmviela taustāmā veidā ir arī Ineses grāmata "Ieelpo laimi un mīlestību".. un nu jau tam visam klāt vel varu pieskaitīt 2 noklausītus seminārus... rindā gaida meditāciju disks, bet nu uz to es vel galīgi nemāku noskaņoties, jo neesmu tik tālu tikusi :)))

Kas tas viss ir un kā tas saistas kopā, un par ko tur raksta?-  par to, kā sasniegt dzīvē to, ko vēlies un būt laimīgam. Tiem, kuri grib mainīt savu dzīvi!

Ko es ar to visu gribēju teikt??  Būtībā Inese pastāsta kā salikt domas pa plauktiņiem, kā sakārtot visu sev apkārt un būt laimīgai.. kā ieelpot laimi un mīlestību ;).. Jā, jā.. man arī tas grāmatas nosaukums sākumā  galīgi jocīgs škita, bet pēc semināriem vairs ne :)) tad es sapratu... UN!!   un tieši to pašu- būt laimīgiem, mēs iekļaujam arī savos  plāniņos :)) par to kā to darīt saskaņā ar visu kas apkārt..... es lasu grāmatā, klausos semināros :))  viss pakārtots viens aiz otra... un tam visam kopīgā lieta- nodzīvot mums katram to laika posmu, ko par dzīvi saucam.. patiesi laimīgi...

Atziņu un jauku domu ir tik daudz.. ka ne visas izstāstīt.. bet nu jā.. arī es mazliet sapratu, ka laimei nav nekāda!! sakara ar naudu ...
  Arī mēs katra varam par to pārliecināties tik mazliet pie tā jāpiestrādā.. pamēģini ari tu ;)  kas jādara??- iekārto kaut vienkāršā kladē Pateicības dienasgrāmata... un tajā ik dienas ieraksti vismaz 5 lietas kas tev šai dienā sagādāja prieku, laimi... kas lika pasmaidīt... kas lika sirdij gavilēt... un tad kad šo dienasgrāmatu būsi rakstījisi pāris mēnešus- pārlasi... un saskaiti, cik lietas darīja tevi laimīgu kas nebija saistītas ar naudu :))

 piemēram - Mans vakardienas ieraksts:
20.februāris
-kārtējā skaistā saulainā diena ;)
-priecājos , ka Jānis mājās ( paskadrošu, ka vīrs Jānis reti ir mājās sava darba dēļ, jo ir tālbraucējs)
- Luīze man dziedāja un spēlēja uz ģitāras ( kādu dziesmu?! - V.Vētras Māmiņai)
- vienu stundiņu jau pašuvu savus krustiņus :))
-noskatījos skaistu filmu- Sirds mūzika ( pareizais nosauklums Augusts Rašs- skatījos jau otro reizi)

Uz semināriem braukšu vēl, jo būs citas tēmas... turpināšu lasītgrāmatu , kaut puse jau sen ir zināmas lietas...

 Pēc semināra atziņas man:

 Sāc pielietot to, ko tu jau zini.
 ( mēs tik daudz ko jau zinam gan par Dieva spējām gan par pozitīvo domāšanu, gan per enerģijām gan par harmoniju, gan par visu lietu kārtību, bet tikai zinam.. pat ne pusi nepielietojam savā dzīvē )

Visums vienmēr teiks -JĀ
 ( runāt pozitīvi- ja es teikšu ka man nekad naudas nebūs, tās arī nebūs utt... )

Naudu- dāvini, bet ne aizdod
( ja tu naudu aizdod, tu sev vairo negatīvoi enerģiju, jo jau domās sāc kontrolēt otru, kur viņš tērē naudu, ja tev vel nav atdevis.. piem. re- Ieva nopirkusi jaunu somu, bet man 80Ls nav vel atdevusi.. labāk uzdāvini šo naudu.. ja nevari, neaizdod... )



Nu ko!!- atļausimies būt laimīgas, veselas, mīlēt un būt mīlētām... un nejutīsimies par to vainīgas!
 Lai jauka diena!